NL4GLOBALGOALS
NL4GlobalGoals laat zien wat de 17 Sustainable Development Goals zijn en wat deze ons als mens en maatschappij kunnen opleveren. NL4GlobalGoals geeft een boost aan de bewustwording en de urgentie om met duurzame doelen aan de slag te gaan. Aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden ontdek je hoe werelddoelen vertaald worden naar (lokale en regionale) acties en wat deze hebben voortgebracht.

In aansprekende filmbeelden beleef je de boeiende verhalen over de idealen en doelen van mensen, organisaties en bedrijven. NL4GlobalGoals is altijd maatwerk, afgestemd op de taal, cultuur en identiteit van de specifieke doelgroep die we willen bereiken. Beelden die mensen écht raken en een gevoel van herkenning geven. In de onderbuik, of wellicht recht in het hart. Een beleving die mensen in beweging zet en motiveert om het de volgende dag bewuster, anders of beter te doen.

NL4GlobalGoals produceert en regisseert videoclips, bedrijfsfilms en interactieve tv- programma’s met uitzendingen online achteraf of live en vanuit elke gewenste locatie Samen met onze professionele zakenpartners hebben we alles in huis om doeltreffende mediaproducties te maken. Naast een eigen studio en alle benodigde camera-, regie- en eventtechniek beschikken we over interactieve streamdiensten. Hiermee kunnen we in- en externe sprekers en gasten ongelimiteerd laten deelnemen aan een uitzending.